Badkar – Köp badkar online här

Ett badkar är din bästa vän för en stunds avkoppling.

Vad kan vara mer avkopplande än att sjunka ner i ett skönt varmbad? Med våra många modeller av eleganta och väldesignade badkar i alla prisklasser kan du njuta i lugn och ro, oavsett om du har ett stort eller litet badrum.

Botanisera bland våra olika designer för att hitta precis den stil du tycker om. Du kan hitta enkla standardmodeller eller annorlunda designer av alla de slag som passar varje plånbok och individuella smak.

Köp ett badkar här

Första sidanFörgående sida1Nästa sidaSista sidan
Första sidanFörgående sida1Nästa sidaSista sidan

Olika typer av badkar

Är du ett fan av minimalism kan ett strikt, kubformat badkar i vitt passa bäst, medan du som gillar att förena modernt med vintage kan gå in för ett svart, viktorianskt badkar. Bryt totalt med alla traditioner och skaffa ett helt runt badkar eller välj en gammaldags modell som står på tassar. Har du gott om plats kan ett fristående badkar placeras var som helst medan ett hörnbadkar i L-format eller rundad variant ger dig mer utrymme i badrummet. Vi har små och stora modeller, liksom badkar som är rundade på insidan eller med extra breddning.

Hos oss kan du också hitta många bra och praktiska tillbehör till ditt badkar. Skydda resten av badrummet med en glasvägg eller dörr, installera olika sargblandare, duschblandare eller vattenutkast i olika färger och komplettera med en korg med justerbar bredd för tvål, schampo och badankor.