Publicerad Lämna en kommentar

Hemnet – Inte bara för den som går i flytt-tankar

Hemnet är en sajt som varje dag besökt utav tusentals svenskar som gärna drömmer sig bort till ett nytt boende. Utav alla de som är inne på sajten så är det endast en liten del som faktiskt är där för att de ska köpa en ny bostad.

Varje vecka besöks sajten, som 2015 prisades till Sveriges bästa söktjänst utav InternetWorld, av hela 2 miljoner personer. Många besökare på Hemnet går egentligen bara in på sajten för att titta på bilderna. Har man fått höra att en bostad i ens närhet ligger ute till försäljning så är det många som gärna blir nyfikna och går in och tittar utan någon slags tanke på att faktiskt köpa. Likaså om en lägenhet som har likadan utformning som sin egen, där man kan få gott om tips inför såväl mindre som större renoveringsprojekt.

Hemnet är en alltså väldigt bra plats för att få en insyn i hur andra har det hemma. Här läggs det dagligen ut nya annonser på hus och lägenheter till salu, där man på bilderna visar upp hur man har valt att arrangera sina möbler och inredningsdetaljer på bästa vis. Inför de flesta försäljningsfotograferingarna brukar det läggas lite extra krut på att få till en bra harmoni i rummen, vilket kan vara kul att se även för den som inte är ute efter att köpa sig ett nytt hem.

Förutom att just titta på bilderna för de olika objekten som ligger ute, så har Hemnet en hel del hjälpsamma guider för dig som går i tankarna kring att göra större förändringar i ditt hem. Till exempel kan du få tips på hur du går till väga när du ska tapetsera eller hur du får ordning på en gammal kakelugn. En del utav artiklarna är köpta annonsplatser från olika företag, medans andra består utav rent redaktionell text, men oavsett så är de fyllda med bra handfasta tips och inspiration.

Om du ska försöka sälja ditt boende så brukar de flesta mäklare ta hjälp utav Hemnet för att pusha ut din bostad till en större publik. Förutom detta kan du redan innan annonsen skapas ta hjälp utav sidans slutpriser, där du kan få en känsla utav vad du kan få ut för din bostad. Likaså kan bilder på andra bostäder ge dig förslag på hur du själv ska styla ditt hem för att få ut så mycket som möjligt utav försäljningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *