Bordslampa – Bordslampor för alla rum

När du ska köpa en bordslampa finns det en del saker att fundera över. Kanske vet du precis vart du vill placera din bordslampa? Eller letar du efter olika typer av bordslampor som kan placeras i nästan vilket rum som helst. Söker du efter en bordslampa som kan lysa upp den del av vardagsrummet som annars är lite mörkt? Då är du på rätt plats, för här har vi samlat bordslampor som passar alla möjliga skrymslen och vrår i hela ditt hem.

Här har vi samlat lampor som kan fungera både som sovrumslampor, men som likväl kan lysa upp den mörka passagen i hallen som kan vara svår att passera i nattens mörker. Vi tror att genom att samla alla typer av bordslampor på en sida, så kommer vi underlätta för dig.

Tillgängliga rabattkoder för belysning

ButikBeskrivning av rabattRabattkodLänk till butik
Trendzone20% rabatt på belysningBELYSNING20Klicka här

Sovrumslampa, eller lampa vardagsrum?

En bordslampa som lämpar sig bäst för dekorativ belysning.

Skummar du igenom alla lampor i sortimentet kommer du märka att det finns många som passar både som en lampa i ett vardagsrum, men likväl som sovrumslampa. Ska du ha en läslampa kan det vara bra att ha den dimbar, särskilt om det är i sovrummet. Detta eftersom du då kan sänka styrkan på lampan när du inte läser, och sedermera höja upp den för dina lässtunder.

Söker du efter lampa vardagsrum på nätet, lär du hitta många olika typer av lampor. För i vardagsrummet kan du ha både taklampor, fönsterlampor och vägglampor. Eller som denna sida förevisar, bordslampor. Därför rekommenderar vi dig att söka efter en viss typ av lampa istället. Det blir mycket lättare att ge dig relevanta förslag då, annars lär du som sagt få väldigt mycket förslag på lampor som inte alls är vad du har tänkt dig. Men är det en bordslampa du söker, var god kika nedan och välj din favorit. Så skickar vi dig vidare dit du kan köpa lampan.

Visar 1–25 av 1405 resultat

Visar 1–25 av 1405 resultat