Skrivbordsstol / kontorsstol

En bra skrivbordsstol är inte bara en praktisk möbel, den är också viktig för din hälsa.

En dålig sittställning kan leda till värk i bland annat rygg, nacke och axlar, men med en justerbar kontorsstol går det enkelt att undvika. Om den dessutom är snygg blir det ett plus för inredningen.

Köp skrivbordsstol här

Första sidanFörgående sida1Nästa sidaSista sidan
Första sidanFörgående sida1Nästa sidaSista sidan

Här kan du hitta ett stort utbud skrivbordsstolar av olika modeller. Det finns enkla varianter där du endast kan justera höjden och större stolar med armstöd, extra vaddering och svanksupport som kan vinklas till liggställning för tupplurar. Vilken modell som passar dig bäst beror framförallt på vad du gör mest vid skrivbordet. Om du sitter och skriver eller surfar på datorn är det framförallt höjden som är viktig för att du ska få den bästa ergonomin. Är du däremot en hängiven gamer kan du behöva kunna luta dig bakåt för den bästa spelupplevelsen. Med hjul på kontorsstolen blir det lätt att nå saker runt omkring dig.

Även designen spelar roll och därför har vi skrivbordsstolar i många olika färger och material. Satsa på en diskret, svart modell i konstläder, en bekväm stol i textil och polyeter eller en gamingstol i spännande färgkombinationer. Vi har även skrivbordsstolar för barn i glada färger och mönster.