Tavlor – Köp tavlor på nätet

Tavlor är ett fantastiskt sätt att liva upp alla hemmets rum. Alla människor blir glada och inspirerade av att omge sig med olika former av konst. Det kan vara traditionella tavlor eller moderna foton, inramade citat eller abstrakta motiv. Vad du tycker bäst om är upp till dina personliga preferenser och livsstil. Gillar du djur och natur eller glitter och glamour? Älskar du svartvit minimalism eller färgglada mönster?

Köp tavlor online

Här hittar du ett brett sortiment tavlor med en myriad motiv och olika slags ramar. Vi har tavlor för hemmets alla rum som passar varje smak: vackra foton från världens alla hörn till sov- och vardagsrummet, guider för mat och dryck till köket och gulliga bilder till barnrummet. Sätt upp komiska eller motiverande citat i hallen och arbetsrummet eller pryd hela hemmet med berömda porträtt eller platser du har besökt.

Första sidanFörgående sida1Nästa sidaSista sidan
Första sidanFörgående sida1Nästa sidaSista sidan

Sätta upp tavlorna

Hur du sätter upp tavlorna spelar stor roll för helhetsintrycket. Du kan till exempel göra en tavelvägg med olika blommor och ramar eller skapa en geometrisk form med ett antal tavlor föreställande Hollywoodstjärnor. En annan kul idé är att skapa ett genomgående tema i varje rum där du exempelvis ger barnrummet alla möjliga djurmotiv och pryder sovrummet med bilder från varje årstid. Valet är ditt och genom att välja de tavlor du tycker bäst om får du ett personligt och unikt hem som blir extra mysigt att vistas i.